Aktualne ponudbe v termah Laško

Skozi leto se pojavi kar nekaj priložnosti za pobeg od stresa in vsakodnevnih skrbi. Medtem ko nekateri z družino odidete na morje, drugi v hribe, tretji dopust radi preživljate v toplicah. Če so terme nekdaj asociirale na prostor, kjer čas preživljajo osebe po kakšni bolezni oziroma poškodbi in starejši ljudje, dandanes prestavljajo izvrsten oddih za vse.

Pri izbiri term smo na sploh vse zahtevnejši. K sreči imamo pri nas v povezavi s tem precej izbire. Ena od boljših možnosti so terme Laško oziroma Thermana. Splača se preveriti aktualno ponudbo in se odločiti za paket, ki vam najbolj ustreza.

Božična pravljica v laških toplicah

Čeprav božič najraje preživljamo doma v krogu najbližjih, tu in tam zagotovo vsakomur paše kakšna večja ali manjša sprememba. Ni nujno, da od doma v terme pobegnete ravno na božični večer, temveč nekaj dni pred svetim večerom. Thermana vam ponuja poseben paket, ki ga najdete pod imenom Božična pravljica.

V zunanjih in notranjih bazenih lahko obiskovalci vse leto uživajo v zdravilnih učinkih tople termalne vode. Vir slike: Thermana Laško

Paket Božična pravljica vključuje namestitev v dvoposteljno sobi, polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, neomejen vstop na bazene Termalnega Centra, vstop v fitnes center, pitje termalne vode, brezplačni brezžični internet, program animacije, sprostitve ter rekreacije. Vključuje tudi možnost nakupa božičnega darila za otroke.

Praznovanje novega leta

In če bazeni Thermana ne bodo na dnevnem spisku vaših dnevnih načrtov za božič, jih lahko prestavite na novo leto. V posebnem paketu je vključena tudi silvestrska večerja, pri kateri prejmete še posebno darilo. Namestili se boste v dvoposteljni sobi, vključen je polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo, neomejeno kopanje v bazenih, dnevni vstop v fitnes.

Omenjeni paket lahko rezervirate za tri, štiri ali pet noči. Več podrobnosti lahko prejmete na spletni strani ponudnika.

V terme Laško z avtodomom

Tudi pri nas je opaziti, da se vse več ljudi na krajši ali daljši oddih odpravlja s svojimi ali izposojenimi avtodomi. S takšnim prevoznim sredstvom se lahko brez večjih zadržkov odpravite tudi v laške toplice. V tem primeru boste v prečudovitem kraju lahko uživali v popolni zasebnosti. Na voljo je poseben prostor za avtodome, kjer se lahko sproščate tudi ob pogledu na bližnjo reko.

Ogrevani notranji bazeni ponujajo idealno temperaturo za kopanje in rekreacijo v vseh letnih časih. Vir slike: Thermana Laško

Na voljo sta dva parkirišča za avtodome. Prvi se nahaja pri hotelu Thermana Park Laško, drugi pa pri hotelu Zdravilišče Laško.

Romantični oddih v dvoje

Romantični oddih za dva je še eden od paketov, ki vam ga ponuja prijazno osebje v Thermani. Zanj se ne odločajo samo na sveže zaljubljeni pari, temveč tudi starejši pari, ki se vsaj za nekaj časa želijo oddaljiti od vsakodnevnih obveznosti.

Paket romantični oddih v dvoje je pravzaprav aktualen skozi vse leto. Ni vezan na koledarsko dogajanje, temveč predvsem na želje posameznikov. Če pa že želite, da bi počitnikovanje vsaj malce sovpadalo s koledarjem, pa si ga lahko privoščite za valentinovo.

Kopanje, wellness in odlična večerja

Ko se boste s svojo boljšo polovico odpravili v Laško, vam v nobenem primeru ne bo dolgčas. Namestili se boste v hotelu ali pa boste nekaj dni preživeli kar v svojem ali najetem avtodomu. Čez dan pa je v toplicah na voljo toliko izbire, da boste najverjetneje ves čas zasedeni.

Romantični oddih v dvoje se bo pričel že navsezgodaj zjutraj, ko si boste lahko z ljubljeno osebo po mili volji izbirala vrhunske dobrote, ki vama jih bo gostitelj pripravil za zajtrk. Po njem se lahko odpravita kopat na bazen ali v wellness. Morda vama bo prijala kakšna prijetna masaža.

Thermana Laško je popolna destinacija za romantični oddih v dvoje. Vir slike: Thermana Laško

Ogled mesta Laško

V laških toplicah se ves čas kaj dogaja, in to ne samo za pare, temveč tudi za družine z majhnimi otroki. Ves čas so na voljo posebne animacije. Otroke lahko zaupate izkušenim animatorjem, sami pa odidete na romantični sprehod po mestu Laško. Če vam ni toliko do sprehoda, pa se lahko usedete na kolo. V neposredni bližini toplic je na voljo kar nekaj kolesarskih poti.

Ena od možnosti je tudi ta, da se vaš malček ravno v Thermani nauči plavati. To pomeni, da ga lahko vpišete v plavalni tečaj.

Vrhunsko sproščanje v slovenskih termah

Pitje termalne zdravilne vode

Ne glede na to, ali si boste v Thermani privoščili družinski izlet ali romantični oddih za dva, ne smete pozabiti preizkusiti njihove zdravilne vode. Paketi vključujejo brezplačno pitje tovrstne vode, prav tako pa si jo lahko kupite tudi za domov.

Ko boste prebrali, kako zdravilna je termalna voda, jo boste pili še z večjim užitkom.